HŰTÖTTT ÁRU SZÁLLÍTÁS

Egész csapatunk büszke arra, hogy a Palatrans képes eleget tenni napjaink keresleti trendjeinek és kiszolgálni a növekvő hűtött és hőmérséklet kontrollált termékek szállítását célzó igényeket.

Az élelmiszerek, gyógyszerészeti készítmények és alapanyagok nemzetközi és belföldi fuvarozása mellett más nagyobb mennyiségű stabilan alacsony hőmérsékletet, szilárd oldalfalat és kiemelt odafigyelést igénylő áruk szállítását is örömmel vállaljuk.
Járműveink 24 tonnáig, és -25℃-ig tudják biztosítani az áruk hűtését és biztonságos, pontos célba érkezését. Flottánk hűtött áru szállítására alkalmas tagjainál kiemelten fontosnak tartjuk gépjárműveink műszaki állapotának, különösen a hűtőberendezések, minél gyakoribb ellenőrzését és karbantartását, hogy ügyfeleink minden alkalommal elégedetten, a tőlük elvárt minőségben vehessék át rakományukat. Flottánk hűtött áru szállítására alkalmas tagjai hőfokregiszterrel ellátottak.

FUVAROZÁSI ÁRAINK

Fuvarszervezésünket az ügyfelek számára hatékony díjat és átfutási időt biztosító interaktív logisztikai tevékenység jellemzi, mely sok esetben lehetővé teszi, hogy megrendelőinknek akár 50 %-os kedvezményt biztosítsunk, amikor küldeményeiket visszfuvarban, részrakó járatokban kezeljük
Ennek megfelelően ilyen jellegű megrendeléseink minden esetben egyedi díjajánlatot kapnak.
Vállaljuk a rendszeres fuvarokhoz kapcsolódó egyedi adminisztrációs, jelentési feladatok precíz ellátását, dokumentálását.
Direkt fuvarjaink minden esetben egyedi díjajánlatot kapnak

Kérje ajánlatunkat most!
Munkaidőben 15 percen belül válaszolunk!


(Az árajánlat kérés gomb megnyomásával Ön elfogadja az oldal adatvédelmi irányelveit.)