NEMZETKÖZI FUVAROZÁS

Ha Ön külföldi célállomásra szeretné eljuttatni áruit, vagy éppen külföldről szeretne Magyarországra juttatni rakományt, a Palatrans ebben is a segítségére lehet!

Ha nem rendelkezik alapos nyelvismerettel, nem akar kellemetlen telefonokba belefutni egy külföldi ügyfélszolgálaton, nem ismeri az Önnek legkedvezőbb útvonalakat és egységrakomány-képző eszközöket, nem tudja, melyik külföldi fuvarozóra bízza rá áruit, vagy csak nem szeretne mind ezekkel egyedül bajlódni, akkor…

Engedje, hogy le vegyük válláról a külföldi fuvarszervezés terhét! Csapatunk rendelkezik mind azzal a szakmai háttérrel, kapcsolatrendszerrel és kiemelkedő nyelvismerettel, amelynek segítségével költséghatékonyabban és rövidebb idő alatt tudjuk biztonságban eljuttatni áruit az Ön által kívánt helyre Európa szerte.

Flottánk tagjai, immár 20 éve koptatják rendszeresen egész Nyugat-Európa, a teljesség igénye nélkül: Németország, Ausztria, Franciaország, Spanyolország, Dánia, Norvégia útjait, így már rutinosan, a kellő helyismeret birtokában tudják leszállítani az Ön rakományát is épségben, biztonságosan, és pontosan. Különösen büszkék vagyunk rá, hogy a száraz áruk mellett, hűtött áruk külföldre történő szállításában is ügyfeleink szolgálatára lehetünk.

Az általunk biztosított közúti fuvarozás előnyei

  • Háztól házig történő szállítás, az ön igényei alapján.
  • Mivel nincs átrakodás, csökken a sérülések kockázata
  • Különböző felépítményeink közül olyan gépjárművet választunk, amely önnek a legköltséghatékonyabb, legolcsóbb legyen akár hűtött, raklapos, ponyvás, merev, mega igények esetén is.
  • Egyszerűbb és rugalmasabb módosítási lehetőségek
  • Gépjárművezetőink a teljes útvonalon figyelik az ön rakományát
  • Gyors és megbízható fuvarozási mód rövid és hosszú desztinációkra egyaránt.

FUVAROZÁSI ÁRAINK

Fuvarszervezésünket az ügyfelek számára hatékony díjat és átfutási időt biztosító interaktív logisztikai tevékenység jellemzi, mely sok esetben lehetővé teszi, hogy megrendelőinknek akár 50 %-os kedvezményt biztosítsunk, amikor küldeményeiket visszfuvarban, részrakó járatokban kezeljük
Ennek megfelelően ilyen jellegű megrendeléseink minden esetben egyedi díjajánlatot kapnak.
Vállaljuk a rendszeres fuvarokhoz kapcsolódó egyedi adminisztrációs, jelentési feladatok precíz ellátását, dokumentálását.
Direkt fuvarjaink minden esetben egyedi díjajánlatot kapnak

Kérje ajánlatunkat most!
Munkaidőben 15 percen belül válaszolunk!


(Az árajánlat kérés gomb megnyomásával Ön elfogadja az oldal adatvédelmi irányelveit.)