RAKTÁROZÁS, LOGISZTIKA

Partnereink egyre komplexebb logisztikai igényeinek kiszolgálásában elengedhetetlen a raktározási, készletezési feladatok egyre magasabb szintű ellátása, ezáltal erőforrást, időt és pénzt spórolva ügyfeleink számára.

Csapatunk szakképzett tagjai nyomon követik áruját annak begyűjtésétől, biztonságos raktározásán át, egészen a terítéséig, teszik mindezt az előírásoknak megfelelő dokumentáció és adminisztrálás mellett. Partnereink számára ezentúl biztosítjuk, a raktárunkban tárolt készleteikhez a folyamatos kiszállítási és feltöltési lehetőségeket.

Központi raktárunk a budapesti logisztikai központoktól távolabb, Szekszárdon az autópálya mellett található, ezzel segítve a dél-magyarországi, és a dél-dunántúli régió ügyfeleinek közeli logisztikai, raktározási igényeinek kiszolgálását. Raktárkapacitásainkat folyamatosan a kereslethez igazítva bővítjük, büszkeségünk, hogy száraz áruk mellett, hűtött áruk tárolását is vállalni tudjuk.

Cégünk mindenek előtt partnereink igényeit tartja szem előtt fejlesztési céljainak kialakításakor. Ennek megfelelően szolgáltatásunk elsődleges fejlesztési iránya, hogy komissiózási tevékenységünket teljessé tegyük mind a szakemberek, mind az informatikai követés, mind a csomagolás technika területén.

Hűtőház
Telephelyünkön egy 205 m²-es hűtőházzal rendelkezünk amely 0 C°-ig képes hűteni az ott tárult árut, ezzel kiszolgálva azon gyártókat, akiknek termékeit ily módon szükséges tárolni. A szélfogóval ellátott szintezhető rámpa bejárat megkönnyíti a ki- és berakodást. A hűtött árukészlet biztonságáról beléptető rendszer és kiépített kamerahálózat gondoskodik.

Kérje ajánlatunkat most!
Munkaidőben 15 percen belül válaszolunk!


(Az árajánlat kérés gomb megnyomásával Ön elfogadja az oldal adatvédelmi irányelveit.)